Beste lezer van Schakels, wat leuk dat je het artikel hebt gelezen en deze speciale pagina op de website bezoekt. Hieronder info over de jaarlijkse Love Letters Special, het lied ‘Dichter Bij Jou’ dat Peter schreef gedurende deze coronatijd, over de songwriterschool van Peter en het stemtraject ‘I Sing’ van Helen.

Love Letters Special

Het jaarlijkse concert dat Botman & Van Vleuten dit jaar in de Ruïnekerk in Bergen zouden spelen, vindt deze keer online plaats. Op zondag 27 december om 17.00 uur nemen Helen en Peter plaats op hun inmiddels vermaarde Red Couch, en spelen een concert om samen met alle aanwezigen het jaar muzikaal uit te wuiven.

Het concert wordt gestreamd via Facebook en Youtube. In de week vooraf ontvang je de links.

Dichter bij jou

Beluister hier de nieuwste single ‘Dichter bij jou’. Bekijk hier de videoclip die tot stand kwam in samenwerking met de fans van Botman & Van Vleuten.

Songwriterschool

Heb je altijd al een song willen schrijven? Wil je je songwritertalent bijschaven? Of wil je leren hoe je lyrics beter lopen? Doe dan mee met een (online) workshop van de songwriterschool. Peter leert je de kneepjes van het songwritersvak.

Stemtraject

Speciaal voor vrouwen die de mogelijkheden van hun stem willen ontdekken, organiseert Helen stemtrajecten – zowel live als online. Zin om mee te doen? Op 20 januari start het live stemtraject ‘I SING’. Meer info vind je op de website van Helen.