Love Letters Special

28 december 2019 @ De Ruïnekerk in Bergen (NH) Lees meer

Love Letters December Special 2019

Jaarlijks geven Helen en Peter in december een eindejaarsconcert in de fraaie Ruïnekerk in Bergen (NH). Ieder jaar zindert het. Ze wuiven het jaar muzikaal uit en lonken al met het nieuwe jaar. De volledig uitverkochte Love Letters December Special in 2018 was een dermate groot succes dat een hernieuwde editie meteen al vanzelfsprekend was. Daarom staan Botman & Van Vleuten op zaterdag 28 december 2019 wederom in de Ruïnekerk met een Love Letters December Special.

Voordeel voor snelle beslissers
Kaarten daarvoor zijn nu al te bestellen. Met een aantrekkelijk aanbod voor de vroege beslissers! Reserveer vóór 1 oktober je Early Bird Tickets en ontvang 10% korting per kaartje.

Wie verras jij in december?

Je gevoel uitspreken naar je geliefde. Een vriend(in) verrassen. Je ouders in het zonnetje zetten – of je buren bedanken. Tijdens de Love Letters December Special spelen Helen en Peter hun mooiste songs én … ze lezen liefdesbrieven voor van hun bezoekers. Dit is je kans om op een bijzondere manier iemand te verrassen.

In het programma is ruimte voor maximaal 10 liefdesbrieven. Dus wees er snel bij als je er zeker van wilt zijn dat jouw brief erbij zit. Stuur je brief vóór 21 december 2019 naar info@helenbotman.com

Het was een geweldige avond. Wat een mooi idee van jullie. Ik heb intens genoten. Van de voorpret, het schrijven van de brief, en natuurlijk de avond zelf.

– Jacky Peeters –

Fotocredits vbnb: Frank Nieuwenhuizen, Maryla Fossen, Maryla Fossen

Fotocredits vbnb: Frank Nieuwenhuizen, Maryla Fossen, Maryla Fossen